Sport

CORONA BRAȘOV. „Lupii”, în grafic după cantonamentul de la Piatra Arsă

 

Sub conducerea lui Adrian Mărtinaș, hocheiștii de la Corona Brașov au efectuat un cantonament la Piatra Arsă în care accentul a fost pus pe pregătirea fizică.

La finalul acestui stagiu, „lupii” au fost supuși unor teste, iar Adrian Mărtinaș a precizat că rezultatele au fost cele așteptate. „Toţi sportivii valizi au parcurs o etapă foarte grea şi complexă pe platoul Bucegilor. Cu toate aceastea, chiar şi obosiţi după acest mare şi îndelungat efort, au obţinut rezultate extraordinare la teste. După aproape două luni de muncă foarte grea, toată lumea s-a prezentat excelent. Sunt mulţumit de aceste lucruri şi consider că am avansat mult, faţă de primele teste. Această pregătire le va folosi jucătorilor, în dificilul sezon care urmează. Trebuie specificat că în străinătate, pregătirea fizică este esenţială, în timp ce la noi, sportivilor nu le prea place să se angreneze la astfel de eforturi complexe. Oricum, noi avem de gând să continuăm pregătirea fizică şi în timpul campionatului, în paralel cu pregătirea specifică. Numai aşa putem ţine pasul cu marea performanţă”, a declarat Adrian Mărtinaș.

Pentru jucătorii brașoveni urmează o scurtă perioadă de pauză, după care, de la 1 august să înceapă pregătirea pe gheața Patinoarului „Olimpic”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare