Sport

Corona Braşov, lecţie deschisă pe gheaţa campioanei. Meci perfect la Gheorgheni

Corona Braşov a făcut un meci perfect şi a câştigat partida a treia a seriei cu ACSH Gheorgheni, din semifinalele Erste Liga la hochei pe gheaţă.

În Harghita, „lupii” au fost la nivel înalt şi s-au impus cu 2-0, un rezultat perfect pentru un meci de playoff. Cu portarul Alex Dubeau incredibil, cu o apărare care a muncit 60 de minute şi cu un atac care a punctat când a trebuit, braşovenii au predat o lecţie de determinare şi concentrare pe gheaţa campioanei en-titre. Şi în tribune, fanii braşoveni au fost la înălţime, dominând fondul sonor mult timp.

Koger a deschis scorul cu un gol în superioritate, în minutul 12, după care au reuşit sa gestioneze situaţia. Dubeau a avut câteva întervenţii mari, a fost salvat şi de bară când a avut nevoie, iar Sills a liniştit finalul, cu un gol în minutul 50.

Le general, Corona conduce cu 2-1 în seria care se joacă în sistemul cel mai bun din 7 meciuri. Partida a patra va avea loc mâine, tot la Gheorgheni.

FOTO: Facebook Corona Brasov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button