Sport

Corona Braşov, la un pas de grupele Ligii Campionilor la volei masculin. Ultimele informaţii

Corona Braşov este la un pas de grupele celei mai tari competiţii intercluburi ale Europei, Liga Campionilor.

Formaţia antrenată de Laurenţiu Lică va avea însă o misiune dificilă în ultimul tur preliminar, urmând să se dueleze cu Olympiacos Pireu, grecii fiind favoriţi.

Confruntarea tur a „dublei” va avea loc joi, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor „D.P. Colibaşi”.

Echipa care va rata grupele Ligii Campionilor, va continua în europa, în 16-imile CEV Cup.

Braşovenii au reuşit să îl recupereze pe Andrey Melnikov, dar au în continuare probleme de lot.

„După cum se ştie, Murilo Radke a suferit o accidentare gravă, ruptură a ligamentului încrucişat anterior. Kovac are o ruptură mică pe gambă şi nu va putea juca în dubla cu Olympiacos. Kovacevic are probleme la gleznă, dar nu vrea să se oprească, îşi doreşte să ajute echipa. Nu e 100%. În fine, Melnikov a revenit, dar după ce a stat 3 zile la pat e clar că nu e la capacitate maximă. Ne-am lovit de aceste probleme pe care nu le doream”, a declarat pentru MyTEX antrenorul Laurenţiu Lică.

Corona Braşov. „Să ajungem cu şanse de calificare la meciul retur”

Despre „dubla” cu grecii, Lică a menţionat: „Rivalii au foarte multe puncte forte. Au şi puncte slabe, dar nu foarte vizibile şi greu de speculat. Sunt jucători consacraţi, de top. Au un ridicător experimentat. E clar că ei pleacă favoriţi. Totuşi, ca de fiecare dată, noi vom intra pe teren cu un singur gând, să obţinem victoria. Vrem să facem un meci bun, frumos, pentru fanii braşoveni. Ne vom agăţa de orice oportunitate şi vrem să ajungem cu şanse de calificare la meciul retur. în sport e posibil orice, noi am demonstrat că putem face meciuri foarte bune”.

FOTO: Facebook Corona Braşov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button