Sport

CORONA BRAŞOV. Junioarele III sunt pregătite să producă o mare surpriză la turneul final

  • junioareiii-tort.jpg
 

Echipa de junioare III a secţiei de handbal feminin de la Corona Braşov şi-a îndeplinit obiectivul şi s-a calificat la turneul final al Campionatului Naţional, unde va lupta, la începutul lunii iunie, pentru a o clasare cât mai bună. Fetele antrenate de Alin Bondar şi Eugen Ciulei au terminat pe locul secund cel de-al doilea turneu semifinal, de la Târgu Neamţ. Braşovencele au trecut de LPS Iaşi, cu 24-13, şi de CSŞ 2 Bucureşti, cu 21-20, şi au pierdut cu LPS Brăila, scor 22-25.

„A fost un turneu greu, peste care am trecut cu bine. Sunt foarte mulţumit, având în vedere că în acest sezon am făcut un mare pas înainte. Dacă în campionatul trecut am terminat între primele 12 echipe, în actuala ediţie deja suntem între primele opt şi, cu siguranţă, ne vom «bate» pentru un loc şi mai bun la turneul final. Nu va fi uşor, dar nu avem nici un fel de presiune pe umeri. Vom merge să ne jucăm şansa şi, de ce nu, cu puţin noroc, am putea termina sezonul cu o mare şi frumoasă surpriză. Chiar cred că avem o echipă frumoasă, cu jucătoare talentate de care se va mai auzi în handbalul braşovean. Sunt mândru de fete şi de ceea ce au realizat până acum şi am mare încredere că putem realiza şi mai mult împreună”, a susţinut antrenorul braşovencelor, Alin Bondar.

După calificarea la turneul final, handbalistele de la Corona au primit, la pensiunea unde au fost cazate, un tort (foto 2). „A fost un gest foarte frumos al gazdelor de la pensiune, care au făcut totul ca noi să ne simţim bine şi care, fără nici o implicare din partea noastră, le-au făcut fetelor o surpriză apreciată de toată lumea”, a adăugat Alin Bondar.

Junioarele IV joacă în week-end

Altfel, junioarele IV, pregătite de Mihaela Seifer, vor juca vineri şi sâmbătă, la Braşov, pentru un loc la turneul final al campionatului. Micuţele handbaliste sunt repartizate în grupa I, alături de CS „Lacul Ursu” Sovata (vineri, ora 9.00), CS Sighetul Marmaţiei (vineri, ora 13.00), CSŞ Dinamo Braşov (vineri, ora 19.30). Disputele din 20 mai au loc la Sala Sporturilor „D.P. Colibaşi”, iar cele de sâmbătă la sala de sport a Universităţii „Transilvania”, de pe Colină. Primele două clasate se califică la turneul final.

Mai multe amănunte în ediţia de mâine a ziarului „Transilvania Expres”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare