Sport

Corona Brașov își continuă traseul în Liga Campionilor

Corona Brașov a acces în turul doi preliminar al Ligii Campionilor la volei masculin.

După un 3-0 în Bosnia Herțegovina, formația antrenată de Laurențiu Lică a dispus de Radnik Bijeljina și în Sala Sporturilor din Brașov cu același scor, pe seturi 25-15, 25-19, 25-19.

Corona Brașov își continuă traseul în Liga Campionilor

Ștefan Lupu a fost desemnat cel mai bun jucător al meciului retur, asta după ce s-a accidentat în primul duel. El a declarat la final: „Asta ne-am dorit, să tratăm meciul serios și să-l terminăm sănătoși. Mă bucur că băieții m-au pus în această postură, să strălucesc în fața acestor fani care m-au făcut să mă simt ca la finală”.

Căpitanul Coronei Brașov, Ewoud Gommans, a relatat la rândul său: „E o onoare să fiu căpitanul acestei echipe. Mă bucur că băieții care au intrat de pe bancă i-au arătat antrenorului că merită să joace”.

Pentru „galben-albaștri”urmează disputa din Supercupa României, la Polivalenta din București, cu Rapid. Meciul va avea loc pe 29 septembrie, de la ora 19.00.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button