Sport

CORONA BRAȘOV. Ioan Preda: „Vrem să aducem cel puțin trei jucătoare”

Formația de la poalele Tâmpei se va înscrie în Cupa EHF

 

La Corona Brașov această vară ar putea aduce mai multe schimbări. După cum am mai anunțat, Bogdan Burcea ar urma să plece la Craiova, ultimele informații spunând că va fi urmat și de Cristina Zamfir, care nu și-a prelungit contractul cu echipa de la poalele Tâmpei. În condițiile în care Costică Buceschi a anunțat că își dorește să rămână la Dunărea Brăila, Mariana Târcă ar putea fi înlocuitoarea lui Bogdan Burcea.

„În aceste zile vom clarifica lucrurile, să vedem cine pleacă și cine vine. Cert este că vrem să avem o echipă cel puțin la nivelul sezonului trecut. Pe Bogdan Burcea îl așteptăm în aceste zile la o discuție. Vom vedea ce se va întâmpla. La nivelul lotului vrem să aducem cel puțin trei jucătoare valoroase. Încă nu putem spune nume, întrucât suntem doar la nivelul de discuții. Ne dorim un inter stânga, un pivot și un centru. Într-o săptămână dorim să dăm lotului o formă apropiată de cea finală”, a declarat Ioan Preda, președintele secției de handbal de la Corona Brașov pentru www.mytex.ro.

Din informațiile noastre, pentru postul de centru, pe lista Coronei sunt Mădălina Zamfirescu și Luciana Marin. Zamfirescu se va întoarce în această vară la HCM Baia Mare, împrumutul la Dunărea Brăila expirând. Un impediment în realizarea acestui transfer ar putea fi faptul că Zamfirescu ar vrea să continue alături de antrenorul Costică Buceschi. Acesta din urmă a fost în discuții cu oficialii Coronei, dar, recent, a declarat că în proporție de 80% va continua la Brăila. Într-o situație asemănătoare cu cea a Mădălinei Zamfirescu se află și interul stânga Bianca Tiron, care ar putea ajunge sub Tâmpa.

În altă ordine de idei, după cum se știe, din sezonul viitor și în handbalul feminin Cupa EHF va avea un format cu grupe. Ocupantă a poziției a treia în Liga Națională, Corona Brașov va avea de trecut două tururi pentru a ajunge în faza grupelor.

„Cu siguranță, ne vom înscrie în Cupa EHF. Semifinala din acest an ne obligă. Bugetul pentru sezonul viitor este unul apropiat de cel din acest an, dacă ne referim la banii veniți pe ghidul de finanțare. Ne dorim să aducem mai mult din fonduri proprii. Avem discuții cu potențiali sponsori”, a adăugat Ioan Preda.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare