Sport

Corona Brașov – încă un succes în Erste Liga / „Lupii” așteaptă liderul

Corona Brașov – încă un succes în Erste Liga.

După „dușul rece” cu SC Miercurea Ciuc (0-3), meci văzut și de președintele Ungariei, Katalin Novak (Detalii, AICI), „lupii” și-au revenit, bifând victorii.

Corona Brașov – încă un succes în Erste Liga

În ultima partidă, la Patinoarul „Olimpic”, Corona Brașov a învins-o pe DEAC cu scorul de 3-2. Golurile gazdelor au fost marcate de Philippe Cornet, Radim Valchar și Daniel Koger.

Antrenorul Dave MacQueen a precizat, la final, că este mulțumit de punctele obținute: „A fost o victorie importană, care contează și pentru moralul echipei”.

La momentul actual, Corona Brașov se află pe locul 5 în Erste Liga, cu 49 de puncte acumulate din 29 de meciuri. Lider este FTC (58 p). Clasamentul complet, AICI.

Așadar, duminică se anunță a fi o confruntare deosebită pentru „lupi” pe Patinoarul Olimpic din Brașov, cu ocupanta primului loc din ierarhie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
4 luni în urmă

[…] Sauter, care reprezintă țara noastră în competițiile de patinaj artistic. Legitimată acum la Corona Brașov, ea este antrenată de Marius […]

4 luni în urmă

[…] Sauter, care reprezintă țara noastră în competițiile de patinaj artistic. Legitimată acum la Corona Brașov, ea este antrenată de Marius […]

4 luni în urmă

[…] „Lupii” au învins-o pe FTC Telekom, la Patinoarul Olimpic, cu scorul de 6-2, marcând trei goluri în superioritate. […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare