Sport

CORONA BRAŞOV. Încă un SCANDAL la clubul Primăriei! Tensiunile au fost calmate…

  • bul.jpg
 

Corona Braşov traversează o perioadă agitată, cu puţine performanţe, cel puţin la sporturile de echipă, şi cu multe schimbări, inclusiv la cel mai înalt nivel, unde Alexandru Dedu l-a înlocuit pe demisionarul Radu Miclăuş. Noul şef al clubului va fi prezentat oficial mâine, când va susţine o conferinţă de presă.

De curând, însă, un alt scandal intern a lovit clubul Primăriei. Este vorba despre un caz de comportament inadecvat al unui antrenor al secţiei de polo, reclamat de un junior, caz care a ajuns pe masa Comisiei de Disciplină a Federaţiei Române de Polo, dar şi la Primăria Braşov.

În acestă dimineaţă, Alexandru Dedu ne-a precizat că va cere rapid lămuriri pe acest subiect şi că va declanşa o anchetă internă.

Imediat după prima discuţie cu noul şef al Coronei, acesta a revenit şi a declarat pentru www.mytex.ro: „Totul s-a terminat. Cele două părţi s-au întâlnit ieri, în prezenţa unui reprezentant al clubului, şi au ajuns la un consens. În sport, câteodată, se foloseşte un limbaj mai dur. Tânărul a luat totul personal şi probabil că s-a simţit ofensat. Este un eveniment regretabil. Astfel de lucruri nu sunt tolerate la Corona Braşov. Oricum, situația s-a rezolvat şi lucrurile au reintrat în normal”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare