Sport

Corona Braşov, încă o performanţă uriaşă. Premieră în istoria echipei

Corona Braşov, echipa care să ca un nod în gâtul Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă, vă amintiţi ce făcea preşedintele Nagy Attila când „lupii” primeau trofeul Erste Liga şi celebrau victoria cu Ferencvaros, a reuşit o nouă performanţă uraşă pentru sportul braşovean.

„Ciuntiţi” de şefii FRHG, Nagy Attila şi Alexandru Dedu, şi obligaţi să joace cu doar 3 străini în Cupa Continentală, „lupii” au arătat un spirit extraordinar şi au câştigat o grupă infernală în Cupa Continentală, în care au învins campioana Letoniei, ţară din elita hocheiului mondial la nivel de Naţionale, Mogo Riga, campioana Ungariei, Ferencvaros, pe care în condiţii normale a subordonat-o în finala Erste Liga, şi campioana Lituaniei, Energija Elektrenai.

După ce a dispus de Mogo Riga şi Ferencvaros în OT, „lupii” aveau nevoie astăzi, în ultimul meci, de un succes în timp regulamentar cu Energija Elektrenai. Şi l-au obţinut fără probleme, 6-3, golurile lor fiind marcate de Skachkov, Jones, Valchar, Kovacs, Desruisseaux şi Bors.

Cu 7 puncte, Corona Braşov a terminat pe primul loc şi a acces în grupa F a turului 3 al Cupei Continentale. Calificarea între cele mai bune 8 formaţii ale competiţiei reprezintă o premieră în istoria echipei braşovene, care până acum s-a oprit de fiecare dată în turul 2.

În faza următoare, între 15 şi 17 noiembrie, Corona Braşov se va duela cu Aalborg Pirates (Danemarca), GKS Katowice (Polonia) şi Bruleurs de Loups (Franţa). Meciurile vor avea loc în Danemarca, la Aalborg.

Articole asemănătoare

FOTO: © Daniel Maximilian Milata Maxim’s Sports


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button