Sport

Corona Brașov – încă 2 transferuri spectaculoase

Corona Brașov se pregătește asiduu pentru sezonul 2024-2025 al Ligii Naționale de handbal feminin, unde dorește să se implice în lupta pentru locurile fruntașe ale clasamentului, vizând, de ce nu, și o calificare într-o cupă europeană.

Acest sezon, în care au fost și momente dramatice – cu echipa la retrogradare, este considerat de diriguitorii clubului finanțat în mare parte de Municipalitate drept unul de tranziție, după promovarea reușită anul trecut.

Drept urmare, se știe de (re)venirea antrenorului Bogdan Burcea la Corona Brașov, din vară, împreună cu câteva jucătoare de la SCM Craiova, inlcusiv soția sa – Detalii, AICI.

Corona Brașov – încă 2 transferuri spectaculoase

Astăzi, la Digi Sport, s-a anunțat că două jucătoare de la Dunărea Brăila, echipă prezentă în Final Four-ul EHF Europa League de la Graz, vor evolua în proxima stagiune la Corona Brașov.

Este vorba de brazilianca Larissa Fais Munhoz Araújo (foto 1), extremă stânga, care a mai jucat în România la Măgura Cisnădie, Universitatea Cluj și Minaur Baia Mare. Araujo a câștigat medalia de bronz la Jocurile Olimpice pentru tineret din 2010, care au avut loc în Singapore.

Dar și de sârboaica Jelena Lavko (foto 2), inter dreapta, cu multe selecții în reprezentativa țării sale, va sosi la Brașov. În România, ea a mai trecut pe la SCM Craiova și Minaur Baia Mare.

Corona Brașov | MyTex.ro
Corona Brașov - încă 2 transferuri spectaculoase 10


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button