Sport

Corona Brașov, în Liga 4 / Cine e antrenor principal / SR Brașov are sprijinul lui George Scripcaru

Luni se va reuni și echipa de fotbal Corona Brașov, care a fost reafiliată la AJF. Antrenor principal este Marian Constantinescu, iar, după toate probabilitățile, Adrian Szabo ar reveni în funcția de președinte al secției de fotbal. În prezent, el se află la Kids Tâmpa.

Scheletul formației Corona – care va juca în Liga 4 brașoveană în sezonul 2024-2025 – este format din foști jucători ai FC Brașov U19, unde au fost pregătiți de Marian Constantinescu.

În ceea ce privește gruparea SR Brașov, care va activa în Seria a 6-a din Liga 3 în noua stagiune, aceasta va avea și sprijinul primarului ales George Scripcaru, conform surselor noastre. Pe parte sportivă, clubul este condus de Ciprian Jurubescu, iar pregătirea tehnică, se știe, este asigurată de trio-ul Liviu Nicolae – Daniel Bona – Ioan Naghi.

Iată și componența celor 10 serii din Liga 3:

Corona Brașov | MyTex.ro
Corona Brașov, în Liga 4 / Cine e antrenor principal / SR Brașov are sprijinul lui George Scripcaru 10

În altă ordine de idei, din informațiile avute, proiectul FCM (Fotbal Club Metropolitan) Brașov va fi pus în aplicare abia la anul.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Ron
1 luna în urmă

Alta reclamă de doi lei pt “harnicul” Scripcarel. Penibil.

Florin
1 luna în urmă

ghita nu poate sprijini pe nimeni, ca doar n-o face pe persoana fizica. E vorba despre banii brasovenilor, probabil, si ghita, generos cum il stim, a promis sa nu-i devalizeze pe toti impreuna cu grupul infractional-organizat pdl.

Citeşte şi...
Close
Back to top button