Sport

Corona Brașov – hora bucuriei / Performanță deosebită

Corona Brașov – hora bucuriei.

Corona Brașov a cucerit titlul național la handbal junioare 2, demonstrând că este cea mai valoroasă echipă de la acest turneu final.

În finala de la Bistrița, Corona Brașov, formația antrenată de Mihaela Adam, a făcut scor și cu echipa gazdă – 44-32 (25-20). Gazdele au ținut pasul cu Corona doar în primele 15 minute ale reprizei întâi, după care „galben-albastrele” s-au desprins zdrobitor.

Denisa Lache a impresionat ca și coordonator de joc (5 goluri), dar au arătat clasă și golgheterele Coronei de astăzi, Antonia Maria Mosor – 12 și Ana Maria Șerban 9.

Corona Brașov – hora bucuriei

În fapt, toată echipa Coronei Brașov merită aplauze și felicitări: Ana Totoescu, Arianna Elizabeta Ioniță, Karina Iulia Vajda – portari; Daria Ștefania Aldea, Raisa Sala, Denisa Alexandra Lache, Ana Maria Șerban, Hannelore Raisa Georgiana Dumitru, Maia Andrei, Luana Maria Iliescu, Bianca Maria Mocanu, Denisa Maria Aron, Agata Stoican, Valentina Manea, Antonia Maria Mosor, Eszter Pakot – jucătoare. Să nu uităm nici de staff-ul tehnic, în frunte cu antrenoarea Mihaela Adam.

Dacă adăugăm și performanța grupării ACS Transilvania – Detalii, AICI, este incontestabil că Brașovul are un frumos viitor în handbalul feminin românesc, dar și internațional.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button