Sport

CORONA BRAȘOV – HANDBAL. Dedesubturile numirii noului coordonator de secție. SURSE…

 

Noul coordonator al secției de handbal feminin de la Corona Brașov, club susținut din banii Municipalității, este bucureșteanul Radu Iliescu, el urmând a fi numit în mod oficial, foarte probabil, săptămâna viitoare.

Surse din interiorul grupării brașovene ne-au informat că de acum fostul arbitru internațional este omul lui Alexandru Dedu, președintele FRH fiind cel ce a insistat pentru această instalare. Asta pentru a-și securiza un vot important la apropiatele alegeri pentru șefia federației.

Ca arbitru, Radu Iliescu a primit, recent, o suspendare de doar două etape, după ce a făcut „praf” un meci din Liga Națională, „victima”, CSM Rm. Vâlcea, trimițând un memoriu și la EHF în acest sens.

Tot pe surse am aflat că Radu Iliescu ar aduce-o și pe mama sa, Florica, la Corona Brașov, aceasta fiind antrenoare la CSM București.

CITEȘTE ȘI: BRAȘOV. Directorul CSM Corona a propus… „DESFIINȚAREA clubului și transformarea acestuia într-unul privat”! Fără bani de la Primărie pentru fotbal la nivel de seniori!

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare