Sport

Corona Brașov – greu cu ultima clasată

Corona Brașov a jucat astăzi, în deplasare, cu CSM Slatina, formație situată pe ultimul loc în clasamentul Ligii Naționale de handbal feminin.

Neașteptat, gazdele au condus la pauză cu 15-13, dar Corona Brașov a reușit să egaleze, 22-22, pe la mijlocul reprizei secunde. Apoi, de la scorul de 24-24, echipa antrenată de Bogdan Burcea s-a desprins în câștigătoare, scor final 33-25.

Corona Brașov – greu cu ultima clasată

Alisia Boiciuc (foto) a înscris cele mai multe goluri pentru Corona Brașov – 9, fiind urmată de Laura Lasm și Bobana Klikovac, ambele cu câte 6 reușite.

După 6 etape disputate în Liga Națională de handbal feminin, Corona Brașov ocupă locul 3, cu 15 puncte. De fapt, 5 formații au același punctaj. În afară de echipa noastră, cu aceeași zestre de puncte mai sunt: SCM Rm. Vâlcea, Rapid București, Minaur Baia Mare și Gloria Bistrița. Pe primul loc se află CSM București, cu 18 puncte.

Clasamentul complet – AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Vasile Dalbu
20 ore în urmă

Corona e pe locul 3. Inclusiv linkul pe care l-ați pus arată asta. Deci 3, nu 4.

Răspunde la  Vasile Dalbu
19 ore în urmă

Mulțumim de atenționare, am corectat

Back to top button