Sport

CORONA BRAȘOV. Garrett Clarke: „Nu pot să promit că nu vom pierde nici un meci în play-off, dar cu siguranță vom încerca să le câștigăm pe toate”

 

Fundașul canadian Garrett Clarke, cel mai recent transfer al echipei de hochei Corona Brașov, a fost prezentat oficial la noua sa echipă și ar putea debuta sâmbătă, în meciul din deplasare cu Sport Club Miercurea Ciuc, din Liga Națională.

„Am auzit multe lucruri frumoase despre oraş şi despre echipă. Sunt bucuros că am venit aici, este important că am jucat în Liga Mol, pentru că am o idee despre echipe, ştiu ce pot şi cum joacă. Abia aştept să debutez. Vreau să câștig trofee, acesta trebuie să fie obiectivul echipei. Nu pot să promit că nu vom pierde nici un meci în play-off, dar cu siguranță vom încerca să le câștigăm pe toate”, a punctat Garrett Clarke.

„Orice antrenor este mulţumit când i se aduc jucători. Mă bucur că a venit Garrett Clarke, un fundaş puternic, tehnic, care a evoluat atât în SUA, cât şi în Canada. I-am urmărit evoluţiile şi consider că va aduce un plus defensivei noastre. Jucătorul cunoaşte Liga Mol, a jucat la Miskolc şi este la curent cu nivelul acestei competiţii. Abia aştept să intre pe gheaţă, cred că acest lucru s-ar putea întâmpla chiar în următorul meci, la Miercurea Ciuc. Partidele cu Sport Club sunt derby-uri, meciuri speciale, însă nu dorim să-i facem mai mari decât sunt jucătorii adversarei noastre. Eu nu consider că meciul de sâmbătă e o revanşă, după înfrângerea din Cupa României, ci un duel important, o partidă specială, pe care avem şansa să o câştigăm”, a precizat antrenorul Martin Lacroix.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare