Sport

CORONA BRAŞOV. Gândurile Aniei Caill pentru sezonul 2018-2019!!!…

 

Schioara alpină Ania Caill (23 de ani), legitimată la Corona Braşov, s-a pregătit în această vară în Chile, ocupând şi un loc 2, la Super G, în circuitul nord-american, aşa cum s-a relatat în SkiPass Magazine.ro.

Obiectivul ei principal pentru sezonul 2018-2019 este să „prindă” top 30 în Cupa Europei, vizând şi participarea la Campionatele Mondiale, unde va concura la coborâre, Super G şi, posibil, slalom uriaş: „Acolo nu mi-am propus un loc anume, la fel ca la Jocurile Olimpice voi încerca să vin la cât mai puține secunde faţă de poziţiile  din față. Dacă acest ecart va scădea față de cel de la Olimpiadă, voi fi mulțumită”.

Ania Caill a mărturisit că ia în calcul şi o prezenţă la o etapă de Cupă Mondială în acest sezon, coborârea de la Cortina d’Ampezzo.

Despre un parcurs complet în Cupa Mondială, sportiva Coronei Braşov a menţionat pentru sursa citată că-l are în vedere sezonul viitor: „Vreau să fac acum Cupa Europei, pentru a-mi stabili nivelul, și apoi, dacă voi termina sezonul în top 30, voi ști că sunt pregătită pentru o participare în Cupa Mondială”.

Foto: Facebook Ania Caill


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare