Sport

CORONA BRAȘOV. EXCLUSIVITATE. Ce achiziție de marcă!…

  • vizitiu_3.jpg
 

Echipa de handbal feminin Corona Brașov are drept obiectiv promovarea în Liga Națională la finele actualului sezon, astfel că diriguitorii grupării finanțate de Municipalitate au decis să transfere o jucătoare de valoare, cu mare experiență competițională.

Patricia Vizitiu (33 de ani – foto) va evolua din acest an pentru formația antrenată de Alin Bondar, venind de la Dacia Mioveni.

Vizitiu a mai trecut în carieră pe la Rulmentul Braşov (2006-2009), Oltchim Rm. Vâlcea, CSM Bucureşti, Minaur Baia Mare, HCM Râmnicu Vâlcea, SCM Craiova și CSM Galaţi, iar în străinătate a jucat pentru Uşdukar BSK Istanbul şi Krim Ljubljana.

Ea are în palmares Cupa EHF, trofeu câștigat în 2018 cu SCM Craiova, precum şi medalia de bronz cu prima reprezentativă a României la Campionatul Mondial din 2015. 

Amintire cu Mariana Târcă

Din perioada în care a fost la Rulmentul Brașov, Patricia Vizitiu i-a relatat jurnalistului Cătălin Oprișan, la AS.RO LIVE, o amintire… dureroasă, neuitând-o pe Mariana Târcă, antrenoarea căreia i-a mulțumit pentru sprijinul acordat: „În 2008, la Rulmentul, am avut mari probleme la umărul stâng. Am făcut infiltraţii, trebuia să mă operez. Mi s-a spus că nu am nimic. Îmi era ruşine să spun că mă doare, dacă medicii îmi spuseseră că nu am nimic. Din cauza durerii am început să arunc şi mai jos, ca să nu duc braţul sus. Nu o s-o uit pe doamna Mariana Târcă, îi mulţumesc din toată inima pentru tot ce a făcut pentru mine. Îmi era ruşine să spun că mă doare umărul. Eram în lotul pentru Olimpiada de la Beijing, să ne ducem să mai jucăm un meci de calificare. Cu gândul la umăr, mi-am rupt genunchiul. Mi s-a spus în Franţa, dacă vreau să operez şi umărul dacă tot mă operez la picior, dar nu am vrut”…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button