Sport

Corona Brașov este la mâna ei pentru a evita barajul supraviețuirii în Liga Națională

Corona Brașov este la mâna ei pentru a evita barajul supraviețuirii în Liga Națională de handbal feminin.

În urma eșecului de la Cisnădie (Detalii, AICI), echipa antrenată de Iulian Stamate va trăi periculos ultima etapă a campionatului. Corona Brașov se va confrunta pe teren propriu cu SCM Rm. Vâlcea, sâmbătă, de la ora 17.30.

Corona Brașov este la mâna ei pentru a evita barajul supraviețuirii în Liga Națională

Pe locul 10 în clasament, ultimul deasupra liniei de baraj, Corona Brașov (29 p) trebuie să le învingă pe vâlcence pentru a scăpa de toate emoțiile. Formația din Vâlcea este a 5-a în top, cu 49 de puncte, și orice s-ar întâmpla la Brașov nu poate pierde această poziție.

Formația din Zalău, antrenată de Gheorghe Tadici, va juca sigur în baraj. Celălalt loc al suferinței și-l dispută, pe lângă Corona Brașov, Minaur Baia Mare (a 11-a în ierarhie, cu 28 de puncte), CSM Tg. Jiu (poziția a 9-a, cu 30 de puncte) și Măgura Cisnădie (poziția a 8-a, cu 30 de puncte).

În ultima etapă, Baia Mare va întâlni Zalăul pe teren propriu, iar Tg. Jiu și Cisnădie vor susține partide dificile în deplasare, cu Dunărea Brăila, respectiv Rapid București.

Clasamentul la zi în Liga Națională de handbal feminin – AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button