Sport

CORONA BRAȘOV. Duș rece…

 

În Sala Sporturilor din Piatra Neamț, CSM Corona Brașov a înregistrat o înfrângere, scor final 29-28, la pauză 18-14, în fața gazdelor de la HCF, într-o întâlnire în care cele mai bune marcatoare ale formației pregătite de brașoveanul Alin Bondar au fost Ana-Maria Vacariu – 10 goluri, Patricia Moraru – 4 și Jelena Terzic – 4. 

Confruntarea a contat pentru etapa a 5-a din Divizia A – Seria A la handbal feminin.   

„Nu avem nici o scuză. Am primit o lecție de dăruire și ambiție din partea echipei din Piatra Neamț. Noi avem impresia că doar tricourile joacă. Numele Corona Brașov a ajuns sus datorită unor generații anterioare, care au muncit pentru a face performanță. La fel de vinovați suntem și noi, staff-ul tehnic! Totul a devenit acum foarte greu, adevărat e că încă suntem la mâna noastră, dar începuturile de meciuri ne sunt dezastruoase”, a declarat Alin Bondar după meci.

Următorul joc al Coronei va avea loc Brașov, vineri, 22 octombrie (ora 12.00), în compania celor de la CS Știința Bacău.

Foto: Arhivă

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button