Sport

CORONA BRAȘOV. Dragoș Dobrescu: „Sperăm să iasă bine pentru noi și să reușim ceea ce ne-am propus pe acest final de sezon”

 

După victoria, 32-28, reușită de Corona Brașov la Cluj, în penultima etapă a Ligii Naționale de handbal feminin, antrenorul Dragoș Dobrescu a comentat: „A fost un meci bun făcut de fete, mai ales pe faza de apărare, acolo unde, din punctul meu de vedere, s-a și făcut diferența. Ne-am creat multe situații de a marca, iar asta este foarte bine. Cred că dacă era mai multă atenție, alta era situația pe tabelă și puteam câștiga la o diferență mai mare. De asemenea, mă bucur foarte mult că au ieșit de pe teren toate sănătoase, fiindcă urmează două meciuri dificile, cel de acasă cu CSM București, care este deja campioană, și mai ales cel cu CSM Bistrița din Cupa României, care pentru noi este unul extrem de important. Sperăm să iasă bine pentru noi și să reușim ceea ce ne-am propus pe acest final de sezon”.

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. Corona s-a impus la Cluj


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button