Sport

CORONA BRAȘOV. Dragoș Dobrescu, la final de sezon: „Deși nu am terminat pe locul pe care îl doream, poate că aceasta este poziția pe care o merităm”. Ion Crăciun a fost prezent la meciul cu Bistrița

 

Corona Brașov a încheiat cu un succes, 37-31 (19-11), cu CSM Bistrița, sezonul Ligii Naționale la handbal feminin.

A fost ultimul meci pentru antrenorul Dragoș Dobrescu. Din sezonul următor, Corona Brașov va fi pregătită de Ion Crăciun, care a asistat la disputa de azi. Apoi, noul tehnician a avut o discuție cu fetele.

„E o victorie prin care terminăm cu capul sus. Atât pentru jucătoarele care rămân, cât și pentru cele care pleacă era important să se întâmple acest lucru. Le-am cerut fetelor să joace cu atitudine acest ultim meci al sezonului. Mai devreme sau mai târziu, aceste jucătoare vor demonstra și la Brașov că au valoare. Trebuie răbdare cu ele, să le înțeleagă toată lumea. Eu nu pot decât să le urez baftă în continuare. Eu am încercat să aduc echipa cât mai sus. Eu sunt împăcat că am dat totul până la final și, deși nu am terminat pe locul pe care îl doream, poate că aceasta este poziția pe care o merităm”, a declarat antrenorul Dragoș Dobrescu, cel care va părăsi echipa.

De partea cealaltă, Horațiu Pașca, antrenorul oaspetelor, a punctat: „Am ratat cât pentru un sezon întreg. Mă bucur, totuși, că acest lucru s-a întâmplat într-un meci care nu mai avea miză. Îmi pare rău de sincopa avută în ultimele zece minute din prima repriză, când am permis Brașovului să se distanțeze. Am încercat să revenim in joc, nu am reușit, așa că felicităm echipa gazdă pentru victorie. Eu sunt adeptul pașilor mărunți. Ne-am propus să creștem treptat, am promis progres bistrițenilor și cred că până acum ne-am ținut de cuvânt”.

Buceschi – 12 g, Hotea – 8 g, Chiper – 6 g, Tiron – 5 g, Ciuciulete – 3 g, Neagu, S. Târcă și Bucur – câte 1 g, au marcat pentru Corona.

CITEȘTE ȘI: 

Corona Brașov, ULTIMA IMPRESIE din actualul sezon!!! VICTORIE LEJERĂ cu Bistrița!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button