Sport

CORONA BRAȘOV. Dragoș Dobrescu: „Doar noi ne putem face greu meciul cu Bistrița”

 

Cu un sezon compromis în Liga Națională de handbal feminin, Corona Brașov este obligată să se impună mâine, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, în meciul cu CSM Bistrița pentru a nu ajunge și mai jos în ierarhie. În cazul unei noi înfrângeri, formația de la poalele Tâmpei va fi depășită în clasament chiar de adversara de mâine și va ajunge pe locul 8. În schimb, cu un succes, Corona s-ar apropia la trei lungimi de CSM Roman, ocupanta poziției a șasea.

„Va fi un meci foarte greu, în care plecăm cu șanse egale cu adversarul. Pe de altă parte, trebuie să jucăm un handbal frumos și să obținem un rezultat bun. Bistrița a arătat multe oscilații în acest sezon, dar sunt convinsă că fetele de acolo vor veni foarte motivate”, a declarat Andreea Pricopi.

Mihaela Tivadar a punctat: „Întâlnim o echipă matură, cu foarte multă experiență, acesta fiind principalul atu al grupării din Bistrița. O cunosc foarte bine pe Oana Chirilă, o handbalistă cu experiență care știe să își pună colegele în valoare. Noi nu mai avem presiune, ar trebui să facem un meci bun, să mulțumim publicul brașovean. Și pentru noi este frustrant să ieșim cu capul plecat de pe teren”.

În fine, tehnicianul Dragoș Dobrescu a precizat: „Doar noi ne putem face greu acest meci. Dacă ne uităm peste cele două loturi, noi avem 5 jucătoare convocate la lotul național, plus alte 5 la cel de junioare. Cred în echipă și sunt sigur că fetele au puterea să revină. Valoare există, trebuie doar să se ajute între ele. Nu pot spune că avem anumite puncte slabe, cred că mai degrabă echipa în sine suferă în ultima vreme”.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare