Sport

CORONA BRAȘOV. Dragoș Dobrescu: „Bistriţa este o echipă cu experienţă”

 

Antrenorul formației Corona Brașov, Dragoș Dobrescu a vorbit despre confruntarea cu CSM Bistrița, din optimile Cupei României la handbal feminin.

„Este mai bine decât dacă picam cu CSM București sau cu o altă formație din prima parte a clasamentului. Totuși, să nu uităm că Bistriţa este o echipă cu experienţă, nu au fost meciuri uşoare cu această grupare în campionat. Sunt acolo jucăptoare cu experienţă care în mod cert vor da totul pentru a câştiga. Nu mai au nimic de pierdut, ele sunt în obiectiv și fără Cupa României, pe când noi vrem cu orice preţ să mergem mai departe şi de ce nu, să ne batem pentru trofeu. Cred că va câştiga echipa care va prinde forma mai bună în ziua meciului. În acest moment, ne pregătim pentru ultimele două etape ale Ligii Naționale, apoi trebuie să ne concentrăm pe Cupa României. Sunt optimist, pentru că în Cupa României au mai apărut şi surpprize. Trebuie să credem”, a declarat antrenorul Dragoș Dobrescu.

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. Corona a avut noroc la tragerea la sorți a optimilor Cupei României la handbal feminin


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button