Sport

CORONA BRAȘOV. Doar pentru palmares. „Dacă vom juca exact, putem să ne gândim la o victorie”

 

Corona Brașov joacă sâmbătă, de la ora 19.00, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, meciul retur cu Bietigheim, din turul al doilea preliminar al Cupei EHF la handbal feminin. În condițiile în care calificarea este ca şi jucată după ce în prima manșă nemțoaicele s-au impus cu 37-24, handbalistele antrenate de Mariana Târcă și Dumitru Berbece încearcă să obțină o victorie de palmares.

„Din păcate, am pierdut la o diferență mare în tur, dar ne dorim să facem un joc bun sâmbătă, să le oferim fanilor un handbal de calitate. Avem un adversar puternic, s-a văzut diferența de valoare în Germania. Consider, totuși, că putem să ne «batem» de la egal la egal, dacă nu vom repeta greșelile făcute în tur. Va fi un meci greu. O victorie cu Bietigheim ne-ar da un moral bun pentru ceea ce va urma, ar fi o satisfație enormă dacă am învinge o formație atât de valoroasă”, a declarat Denisa Dedu.

„Accidentările sunt principalul nostru adversar”

Antrenoarea Mariana Târcă are multe probleme, fiind obligată să improvizeze pe postul de conducător de joc, din cauza faptului că Andreea Pricopi și Daniela Corban sunt accidentate și nu vor putea evolua.

„Am încredere în fete. Sunt convinsă că vor face totul pentru a oferi un spectacol frumos. Bietigheim este o echipă foarte bine așezată. A rezolvat și postul de pivot cu ultimul transfer. În Germania am cedat după ce am făcut unele greșeli. Sunt convinsă că acest lucru nu se va mai întâmpla, mai ales că vom evolua în fața propriilor suporteri. Vom juca până la capăt. Cu o evoluție exactă, putem să ne «batem» cu rivalele. Linia de 9 metri a lor este una extrem de puternică, la fel și extremele. Sunt convinsă că fetele vor lupta și de ce să nu ne gândim la o victorie. Sper că vom găsi soluții pentru postul de centru și nu se va vedea absența celor două jucătoare accidentate. Cel mai puternic adversar al nostru este faptul că au apărut aceste accidentări. Este un regret, mai ales că Andreea Pricopi avea evoluții foarte bune. Trebuie să facem ceva. Chiar dacă acum căutăm în propria curte, dacă luăm dintr-o parte rămânem descoperiți acolo. Pentru moment, pe lângă Tivadar, vom folosi în centru jucătoare din extreme. Hotea este o soluție, la fel și Neagu, două jucătoare care pot da un ritm bun de pasare pe atac. Sorina Târcă este prea crudă, îi trebuie o perioadă adaptare, pentru că nu a mai jucat acolo”, a punctat Mariana Târcă.

Disputa de la Sala Sporturilor „D. P. Colibași” va fi arbitrată de o brigadă din Portugalia, formată din Marta și Vania Sa, observator EHF fiind sârbul Jovan Popadic.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button