Sport

CORONA BRAȘOV. Discuții cu alți patru hocheişti stranieri. Până pe 15 iulie va fi anunțat și numele antrenorului

 

Hocheiștii de la Corona Brașov continuă în această perioadă pregătirea fizică în cantonamentul de la Piatra Arsă, care se va încheia pe 18 iulie. Apoi, după o săptămână de vacanță, de pe 1 august ei vor începe antrenamentele pe gheață, la Patinoarul „Olimpic”.

Altfel, după ce au semnat cu Richard Filip și cu Patrik Polc, oficialii grupării sunt în discuții cu alți patru stranieri. Totodată, până pe 15 iulie va fi anunțat și numele antrenorului pentru sezonul viitor.

„În această perioadă ne preocupă atragerea lângă echipă a sponsorilor şi facem un apel la aceştia să fie alături de echipa de hochei a Braşovului, cu atât mai mult, cu cât acest sport va reveni în forţă. Prin transferurile efectuate deja şi prin cele care vor urma, dorim să readucem lumea în tribunele Patinoarului Olimpic şi să obţinem rezultatele pe care le aşteaptă iubitorii de hochei”, a declarat Emilian Cernica, preşedintele secţiei de hochei Corona Braşov.

În fine, din sezonul următor în Liga Mol va participa și HK Belgrad (Serbia).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button