Sport

Corona Brașov – din nou victorie în Ungaria / Ce urmează în Erste Liga

Corona Brașov – din nou victorie în Ungaria. Echipa noastră de hochei s-a impus cu scorul de 4-1 în fața celor de la BJA HC, meciul contând pentru Erste Liga.

Golurile formației Corona Brașov au fost marcate de Judd Blackwater, Chase Schaber (2) și Daniel Koger.

După 36 de partide susținute în Erste Liga, Corona Brașov ocupă locul 2 în clasament, cu 67 de puncte. Lider este FTC (72 p). Ierarhia completă, AICI.

Ce urmează în Erste Liga

Prima fază a sezonului regulat din Erste Liga s-a încheiat duminică seară. Echipele participante vor continua în 2 serii, pe baza locului avut în clasament. Corona Brașov (2) face parte din grupa a 2-a, alături de BJA HC (3), UTE (6), DVTK Jegesmedvék (7), FEHA 19 (10).

A doua fază a competiției va începe în 13 februarie și se va încheia la începutul lunii martie. În ambele grupe se vor disputa meciuri tur-retur, astfel că fiecare formație va mai susține 8 partide. Rezultatele vor f incluse în clasamentul sezonului regulat, așadar nu va exista o ierarhie separată pentru fiecare grupă. La final, ocupantele ultimelor două locuri vor fi eliminate.

Apoi, va urma play-off-ul din Erste Liga. Vor fi următoarele confruntări: formația clasată pe locul 1 o va întâlni pe cea de pe locul 8; locul 2 – locul 7; locul 3 – locul 6; locul 4 – locul 5.

Foto: Várhegyi Erna/BJAHC


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare