Sport

Corona Brașov, din nou sub comanda lui Bogdan Burcea / Au început pregătirile pentru noul sezon

Corona Brașov a avut, luni, reunirea echipei de handbal feminin, sub comanda antrenorului Bogdan Burcea, aflat la a doua „aventură” în orașul de la poalele Tâmpei. Lotul a efectuat ieri dimineață testele medicale, pentru ca seara să fie programate cele fizice.

„Galben-albastrele” vor susține în această seară primul antrenament. Corona Brașov va susține ședințele de pregătire atât în Sala Sporturilor, cât și la Metrom.

Corona Brașov – fără 2 straniere

De la reunirea de la Brașov au lipsit Larissa Araujo și Carlos Azenaide. Cele două jucătoare de la Corona se află în pregătiri pentru Jocurile Olimpice de la Paris, alături de reprezentativele Braziliei, respectiv Angolei, așa cum a informat Radio România Brașov.

Pe 25 și 26 iulie, la Cheile Grădiștei și Brașov vor avea loc primele meciuri amicale, cu HC Zalău. În continuare, pe 2 și 3 august va urma un turneu de pregătire la Buzău.

Noul sezon al Ligii Naționale de handbal feminin va începe pe 1 septembrie. Programul meciurilor celor de la Corona Brașov – AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button