Sport

Corona Braşov – Dezinformare după dezinformare pe Facebook. Până când?

Corona Braşov – Dezinformare după dezinformare pe Facebook. Pe pagina de Facebook a clubului Corona s-a anunţat ieri că două handbalite au fost convocate la echipele naţionalele. În cazul uneia, este vorba despre o dezinformare a echipei de comunicare. Două de fapt, pentru că în momentul în care www.mytex.ro a cerut lămuriri, postarea a fost schimbată, însă a apărut o a doua dezinformare.

„Două jucătoare ale echipei de handbal Corona Brasov au fost convocate la echipele naționale de senioare ale țărilor lor: Maqui Gandulfo și Wuta Dombaxe.

Maqui participă la Jocurile Panamericane cu naționala Argentinei, iar Dombaxe la Cupa Africii cu echipa Angolei.
Succes, fetelor! Să reveniți cu bine!

În imagine, cele două jucătoare după un antrenament care s-a lăsat cu tricouri rupte”, a fost prima postare de pe pagina de Facebook Corona Braşov, asumată de Cosmin Silistraru, noul şef ale echipei de comunicare. Problema e că în acest an nu este programată o ediţie a Jocurilor Panamericane, următoarea fiind în Chile, în 2023.

Corona Braşov Dezinformare după dezinformare pe Facebook | MyTex.ro
Corona Braşov - Dezinformare după dezinformare pe Facebook. Până când? 8

A doua dezinformare

Cosmin Silistraru ne-a contactat pentru a explica situaţia, însă doar a continuat seria dezinformărilor. El a transmis că de fapt jucătoarea a plecat la Naţională pentru a juca în calificările pentru Jocurile Panamericane. Fals. Argentina e deja calificată.

În cele din urmă, a apărut o modificare şi pe Facebook: „Două jucătoare ale echipei de handbal Corona Brasov au fost convocate la echipele naționale de senioare ale țărilor lor: Maqui Gandulfo și Wuta Dombaxe.

Maqui participă la pregătiri pentru Jocurile Panamericane cu naționala Argentinei, iar Dombaxe la Cupa Africii cu echipa Angolei.

Succes, fetelor! Să reveniți cu bine!

În imagine, cele două jucătoare după un antrenament care s-a lăsat cu tricouri rupte”.

Corona Braşov Dezinformare după dezinformare pe Facebook | MyTex.ro
Corona Braşov - Dezinformare după dezinformare pe Facebook. Până când? 9

Din nou fals, acţiunea nu are nici o legătură cu Jocurile Panamericane, care vor avea loc în perioada 20 octombrie – 5 noiembrie 2023. Există o acţiune a Naţionalei Argentinei, în perioada 15-19 noiembrie 2022, dar se pare că nu este una oficială IHF.

Contactat din nou, Cosmin Silistraru a încercat să explice, menţionând că au fost simple greşeli. „Am eu o problemă cu limba spaniolă” şi „Numai cine nu munceşte nu greşeşte”, a spus Silistraru, care ne-a pus la dispoziţie şi convocarea. Ciudată este şi perioada de timp pentru care a fost chemată Macarena Gandulfo, din 24 octombrie până în 20 noiembrie. Aproape o lună în care ea este plătită de Corona din banii braşovenilor, dar nu este la club.

Corona Braşov Dezinformare după dezinformare pe Facebook | MyTex.ro
Corona Braşov - Dezinformare după dezinformare pe Facebook. Până când? 10

Corona Braşov – Dezinformare după dezinformare pe Facebook. Până la urmă, munca total neprofesionistă la Corona Braşov continuă, dar se pare că este acceptată de conducere.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] întrezăresc discuții și întâlniri deosebite cu persoanele din anturajul apropiat. Unele informații aflate astăzi legate de proiectele profesionale te pot pune serios pe gânduri. Ceea ce de fapt […]

1 an în urmă

[…] Corona Brașov, formația antrenată de Alin Bondar, este în formă. Liderul Seriei B din eșalonul secund a învins-o pe HC Zalău cu 36-20. Partida test s-a disputat, zilele trecute, la Cheile Grădiștei. […]

Back to top button