Sport

CORONA BRAȘOV. Cu ce se (mai) laudă primarul Coliban?! Dacă nu ar fi fost intervenția sa…

 
Primarul Allen Coliban a relatat, astăzi, pe pagina sa de Facebook, că, dacă nu s-ar fi implicat „în povestea Corona – Erste Liga”, „lupii” n-ar fi putut participa în respectiva competiție – vezi CORONA BRAȘOV. Informație de ULTIMĂ ORĂ cu privire la Erste Liga! Reacţia lui Emilian Cernica.
 
Din informațiile noastre, dacă n-ar fi participat Corona în Erste Liga, n-ar fi făcut-o nici echipele din Miercurea Ciuc și Gheorgheni, conform deciziei FRHG, și cum interesul Federației Ungare de Hochei pe Gheață era altul…
 
„Campionii României, Corona Wolves, vor participa în Erste Liga și în 2021-2022!
Echipa noastră de hochei era pe punctul de a nu participa în puternica ligă Erste, împotriva dorinței jucătorilor și suporterilor brașoveni. Liga Erste este formată din echipe românești și maghiare.
 
Este regretabil ca un club atât de titrat să se bazeze pe bunele intenții ale unui primar, dar a fost necesar. M-am implicat în povestea Corona – Erste Liga când am văzut că lucurile trenează sau chiar se fac greșeli din partea echipei noastre în procesul de înscriere.
 
După mai multe discuții, vestea bună este că Erste Liga a acceptat Corona Wolves în noul an competițional, alături de alte 10 echipe din România și Ungaria. 
 
Pentru cei care poate nu știu, Corona Wolves Brașov este de 4 ori campioană Națională, câștigătoarea a 3 Cupe ale României. Este și actuala deținătoare a dublei: Cupa și Campionatul României”, a scris Allen Coliban, care de câteva zile începe să-și promoveze, din ce în ce mai insistent, activitatea. 
 
Exercițiu de imagine…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button