Sport

CORONA BRAŞOV. Cristina Zamfir: „Scopul nostru este calificarea în semifinalele Cupei EHF”

  • Daniela Ratiu 18 februarie 5_205300.JPG
 

Deşi joacă de ceva vreme cu o ruptură fibrilară, Cristina Zamfir nu va rata meciul cu Odense din sferturile de finală ale Cupei EHF la handbal feminin. 

„Nu va fi uşor în Danemarca, dar mergem să obţinem un rezultat pozitiv. Scopul nostru este calificarea în semifinale. Nu putem promite că vom reuşi acest lucru, dar vom face tot ce ţine de noi pentru a trece de Odense. O calificare ar însemna enorm pentru noi, pentru club, pentru oraş şi pentru suporteri. Într-adevăr suntem multe fete accidentate, dar noi, cele care avem probleme mai mici trebuie să strângem din dinţi şi nu ne vom da la o parte”, a declarat Cristina Zamfir.

În fine, Daniela Raţiu (foto 2) a opinat: „Ştim că va fi greu, dar ne dorim să ajungem în semifinale. Ne-am făcut temele şi suntem pregătitepentru acest meci. Ne dorim să rezolvăm calificarea după partida din Danemarca, dar dacă nu va fi posibil, vom avea la dispoziţie şi returul de la Braşov”.

CITEŞTE ŞI: 

CORONA BRAŞOV. Bogdan Burcea a prefaţat meciul tur cu Odense


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button