Sport

CORONA BRAŞOV. Cristina Zamfir este în ultimele şase luni de contract, dar oficialii braşoveni dau asigurări că jucătoarea îşi va prelungi înţelegerea

 

Cristina Zamfir, cea mai importantă handbalistă de la Corona Braşov, golghetera echipei, se află în ultimele şase luni de contract, dar oficialii grupării dau asigurări că sportiva îşi va prelungi înţelegerea. Conform conducătorilor, parafarea unui nou contract este doar o chestiune de timp. 

Preşedintele secţiei de handbal de la Corona Braşov, Ioan Preda, nu a putut fi contactat în ultimele zile, însă a oferit un punct de vedere prin intermediul departamentului de comunicare al clubului. 

„Nu se pune problema ca echipa de handbal Corona Braşov să piardă o jucătoare valoroasă, cum este Cristina Zamfir. Normal că s-a discutat deja cu Cristina, ea îşi doreşte să continue la Corona, se simte bine la echipă şi nu s-a luat nici o clipă în calcul varianta plecării. În momentul în care va semna prelungirea contractului, acest lucru va fi făcut public”, a precizat Ioan Preda. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button