Sport

CORONA BRAȘOV. Cristina Laslo va semna cu… / Ar putea fi din nou coechipieră cu Eliza Buceschi

 

După ce ANAD va pronunța, în cel mai scurt timp, deciziile suspendărilor handbalistelor Coronei Brașov în cazul încălcării regulamentului internațional antidoping, dacă pedepsele vor fi de maxium un an de stat pe tușă, așa cum speră jucătoarele, acestea vor semna noi contracte cu alte cluburi care le-au ofertat.

Așa cum a relatat prosport, Cristina Laslo va ajunge la gruparea din Baia Mare, unde este dorită insistent de antrenorul Costică Buceschi. Acesta o vrea în lot și pe fiica sa, Eliza, negocierile fiind în fază avansată. Laslo a fost curtată și de Gloria Bistrița.

Potrivit sursei citate, clubul din Baia Mare a făcut o serie de transferuri spectaculoase, punctul culminant putând fi aducerea pivotului suedez Linn Blohm, inclus în All Star Team-ul Campionatului Mondial de handbal feminin de la Kumamoto.

Astfel, în viitorul sezon al Ligii Naționale, formația băimăreană se înscrie ca o candidată serioasă la titlu, alături de Rm. Vâlcea și CSM București.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare