Sport

CORONA BRAȘOV. Costică Buceschi: „E prematur să vorbim, dar cred că e o tragere bună pentru noi”

 

Antrenorul echipei Corona Brașov, Costică Buceschi, a vorbit despre programul formației noastre în noul sezon al Ligii Naționale de handbal feminin.

„În acest moment, e greu să ai o părere apropiată de realitate, pentru că echipele sunt încă în vacanţă, iar în această vară s-au schimbat multe şi pot apărea surprize acolo unde te aştepţi mai puţin. Însă, dacă e să ma iau însă după ce s-a întâmplat în trecut, cred că e o tragere bună pentru noi, dar putem discuta concret după ce vedem şi echipa noastră la lucru în meciurile amicale, precum şi celelalte echipe. Totuşi, ca idee generală, nu trebuie să ne intereseze decât să ne facem noi jocul aşa cum trebuie şi aşa cum se aşteaptă de la această echipă. Cred că e mai bine să ne concentrăm pe noi şi nu pe alţii”, a declarat Buceschi.

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. S-a stabilit. Programul handbalistelor de la Corona în ediția 2017-2018 a Ligii Naționale. Când se joacă derby-ul cu CSM București


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button