Sport

Corona Braşov. Continuă transferurile la echipa de volei masculin / Update. A semnat și un argentinian

Corona Braşov continuă să întărească echipa de volei masculin a clubului, care în sezonul viitor va juca în Liga Campionilor.

Campioana României a anunţat două transferuri importante.

Astfel, pe Facebok, oficialii Coronei au anunţat venirile lui Andrei Laza şi Davide Kovac.

Corona Braşov | MyTex.ro
Corona Braşov. Continuă transferurile la echipa de volei masculin / Update. A semnat și un argentinian 20

„Andrei joacă pe postul de centru, are multiple convocări la echipa națională și experiență de joc în CEV Champions League. El și-a început cariera profesionistă la Explorări Baia Mare. A câștigat două titluri naționale și o cupă a României, cu Remat Zalău, 3 titluri naționale și două cupe ale României cu Tomis Constanța. Medalie de bronz, medalie de argint, o cupă a României și Super Cupa României cu Arcada Galați. De-a lungul carierei, Andrei a evoluat și pentru Nancy Volley (Franța), Banatul Caransebeș, LPS Piatra Neamț, CS Pro-Volei Arad și Steaua București, de unde s-a transferat la Corona Brașov”, se arată pe Facebook Corona Brasov.

„Mă bucur să fac parte din proiectul Brașovului pentru următorul sezon. Ce m-a atras în acest proiect a fost să văd cum o mentalitate sănătoasă, bazată pe seriozitate și muncă, cu care și eu rezonez în totalitate, produce rezultate pe care le-am văzut cu toții sezonul trecut. Abia aștept să pun și eu umărul alături de această echipă frumoasă și să clădim în continuare, acest proiect”, a declarat Laza pentru sursa citată.

Corona Braşov | MyTex.ro
Corona Braşov. Continuă transferurile la echipa de volei masculin / Update. A semnat și un argentinian 21

Sârbul Davide Kovac „a început voleiul la Radnički Kragujevac în Serbia iar de-a lungul carierei sale, el a jucat pentru numeroase echipe, inclusiv, Radnički Kragujevac și Spartak Subotica în Serbia, Dobrudzha 07 în Bulgaria, BCC Castellana Grotte în Italia, Partizan Belgrade și OK Niš în Serbia. Ultima echipă pentru care a evoluat este Hatay Büyükşehir Belediyespor din Turcia, unde a jucat in sezonul 2023/2024. De asemenea, el a fost numit jucătorul cu cea mai bună preluare în campionatul Serbiei din sezonul 2020/2021 si MVP-ul Campionatului Balcanic de U21 în 2018”, a anunţat clubul de sub Tâmpa.

„Sunt foarte fericit că voi face parte din echipa Corona Brașov în acest sezon și că voi avea ocazia să lupt pentru toate trofeele. Clubul are ambiții mari, pe care sper să le îndeplinim. Aștept cu nerăbdare începutul sezonului”, a punctat Kovac.

Update. Corona Brașov a anunțat și transferul lui Federico Arquez. Ridicătorul în vârstă de 24 ani a început voleiul în Argentina, la Club Ciudad de Buenos Aires, unde a jucat din 2017 până în 2022. El s-a transferat apoi în România, la Tomis Constanța, acum cunoscută sub numele de CSM Constanța, unde a evoluat timp de două sezoane, între 2022 și 2024.

Corona Braşov | MyTex.ro
Corona Braşov. Continuă transferurile la echipa de volei masculin / Update. A semnat și un argentinian 22

„Sunt foarte fericit să fac parte din echipa Corona Brașov sezonul viitor. Sunt încântat de această nouă aventură și de a mă alătura echipei pentru a ne atinge obiectivele. Abia aștept să vă cunosc pe toți. Pe curând!”, a declarat Arquez.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
3 zile în urmă

[…] “Sunt foarte fericit să fac parte din echipa Corona Brașov sezonul viitor. Sunt încântat de această nouă aventură și de a mă alătura echipei pentru a ne atinge obiectivele. Abia aștept să vă cunosc pe toți. Pe curând!” a… Citeşte mai mult »

3 zile în urmă

[…] Așadar, Corona Brașov se pregătește intens pentru sezonul viitor, aducând în echipă jucători de calitate care să îi ajute să atingă obiectivele propuse. Source link […]

3 zile în urmă

[…] Stiri by admin 8 mins ago 0 0 Corona Brașov continuă să-și întărească echipa de volei masculin pentru sezonul viitor, în care va concura în Liga Campionilor. Campioana României a făcut publice două transferuri importante. Astfel, pe pagina de… Citeşte mai mult »

3 zile în urmă

[…] Stiri by admin 54 mins ago 0 0 Corona Braşov îşi consolidează echipa de volei masculin pentru sezonul viitor, când va concura în Liga Campionilor. Campioana României a făcut două transferuri importante. Astfel, oficialii Coronei au anunţat sosirea lui… Citeşte mai mult »

Back to top button