Sport

Corona Braşov continuă în Europa. „Ne dorim să mergem cât mai departe în CEV Cup”

Corona Braşov continuă în Europa. Olympiacos Pireu a fost o nucă prea tare pentru Corona Braşov în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Chiar dacă nu au reuşit să meargă în grupele celei mai tari competiţii intercluburi, echipa braşoveană îşi va continua parcursul în Europa, în CEV Cup, unde, în 16-imi se va duela cu Vojvodina Novi Sad.

La finalul meciului retur cu Olympiacos Pireu, tehnicianul Laurenţiu Lică a declarat: „Am venit aici să ne jucăm şansa şi am avut oportunităţile noastre în fiecare set. Suntem puţin dezamăgiţi, trebuia să gestionăm mai atent finalurile de set. Este însă adevărat că am avut în faţă o echipă bună, cu jucători de valoare şi, cu siguranţă, Olympiacos merită să fie în grupele Ligii Campionilor”.

„A fost un meci foarte bun din partea noastră, o partidă reușită. În ciuda faptului că am pierdut ambele partide şi calificarea în grupe, eu zic că ne-am ridicat la nivelul adversarului. Este o echipă foarte bună cu staruri mondiale. Nu trebuie să fim trişti, ne-am făcut treaba în teren. Am dat totul pe teren şi nu am fost departe de ei. În primele două seturi, diferenţa a făcut-o experienţa lor superioară şi faptul că au fost mai lucizi. Am scris o pagină de istorie pentru orașul Brașov și sperăm ca în sezoanele viitoare să reușim din nou această performanță. Ne dorim să mergem cât mai departe în CEV Cup”, a menţionat şi Tudor Magdaş.

FOTO: Facebook Corona Braşov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button