Sport

CORONA BRAȘOV. Conducerea tace, echipa feminină de handbal este în criză!

 

După o vară agitată, cu schimbări importante, echipa de handbal feminin Corona Brașov pornea pe un nou drum.

Dacă ne uităm la componența lotului și la faptul că echipa de la poalele Tâmpei este printre puținele care nu s-au întărit prin transferuri, era clar că așteptările nu puteau fi unele la fel de mari ca în sezoanele precedente. Totuși, în conferința de presă în care au fost prezentați oficial antrenorii Mariana Târcă și Dumitru Berbece, președintele secției de handbal de la Corona, Ioan Preda, a făcut declarații surprinzătoare: „Nu am vrut să facem transferuri doar de dragul de a aduce ceva. Considerăm că avem un lot echilibrat și valoros. E suficient petru a avea rezultate la fel de bune ca în anii trecuți”. A fost una dintre foarte puținele ieșiri publice ale celui care conduce destinele uneia dintre cele mai iubite echipe ale Brașovului.

După un început în forță, cu patru victorii în primele patru etape ale campionatului, au venit rezultate care par să fi stricat atmosfera în echipă. În Liga Națională, Corona a pierdut neașteptat în deplasările cu Cisnădie și Bistrița, formații care au reușit să facă transferuri importante, a remizat pe teren propriu cu CSM Roman, iar în Cupa EHF a cedat de două ori, în deplasare chiar la o diferență uriașă, în fața liderei din 1.Bundesliga, Bietingheim.

Deși gruparea trece prin momente dificile, nimeni nu își asumă acest lucru. Degeaba unii fani cer explicații din partea conducerii, alții solicită, deja, demisia antrenoarei Mariana Târcă. Oficialii Coronei au adoptat politica struțului…. Președintele secției Ioan Preda este de negăsit, în momente în care ar trebui să vorbească despre soluții pentru redresarea corabiei. Până la urmă, acest club este susținut în mare parte din bani publici, iar oamenii au tot dreptul să afle care sunt ideile și strategiile celor care conduc destinele echipei.

Astăzi este programată o ședință a Consiliului Director al clubului, care va analiza situația. Poate măcar acum, după această întâlnire, președintele Ioan Preda va oferi răspunsurile pe care le așteaptă lumea. Oricum, președintele clubului, Liviu Dragomir, menționase ieri că Preda este singurul care poate lua măsuri și vorbi cu presa privitor la modul cum decurg lucrurile la echipa de handbal feminin Corona.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button