Sport

Corona Brașov – chemată să dea explicații la FRH în cazul meciului cu SCM Rm. Vâlcea / Suspiciuni de blat / Ce a spus Alexandru Dedu

Corona Brașov – chemată să dea explicații la FRH în cazul meciului cu SCM Rm. Vâlcea.

Corona Brașov, se știe, a terminat sezonul 2023-2024 al Ligii Naționale de handbal feminin pe locul 8, după ce în ultima etapă de campionat a dispus pe teren propriu de SCM Rm. Vâlcea cu scorul de 38-34. Asta după ce la pauză oaspetele aveau 7 goluri avans, 16-23! Declarații și reacții, AICI.

În cazul unei înfrângeri, coroborată și cu alte rezultate, Corona Brașov putea intra în barajul de menținere/promovare în Liga Națională.

Corona Brașov – chemată să dea explicații la FRH în cazul meciului cu SCM Rm. Vâlcea

Mulți au acuzat de blat echipele Corona Brașov și SCM Rm. Vâlcea, dar și o altă partidă din ultima etapă a Ligii Naționale, Rapid București – Măgura Cisnădie, scor 32-32, a intrat în vizorul conducerii FRH ca fiind dubioasă.

Prin urmare, cele 4 cluburi menționate trebuie să-și trimită reprezentanții la Comisia de Disciplină, pentru a da detalii.

Chestionat pe marginea acestui subiect, Alexandru Dedu (foto), managerul general sportiv al CSM Corona Brașov, ne-a declarat: „Cred că este doar praf în ochi”.

Vom vedea ce decizii vor lua federalii în această speță…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button