Sport

Corona Brașov, CHEMATĂ la Comisia de Disciplină a FRSB!!! Află motivul…

 

Conducerea secției de schi alpin a clubului Corona Brașov a fost chemată în data de 13 iunie a.c. la sediul Federației Române de Schi Biatlon (FRSB), mai precis la Comisia de Disciplină a forului menționat.

În citația din data de 27 mai 2019, semnată de Cosmin Gabriel Bărbieru, președintele Comisiei de Disciplină, s-a invocat „citația 828 din data de 14.05.2019 a secretarului general al FRSB având ca obiect declarațiile și opiniile formulate în mediul online de către oficiali, antrenori și sportivi din cadrul ASC Corona 2010 Brașov”.

Totul a pornit, se pare, de la comunicatul dat de conducerea secției de schi alpin a Coronei Brașov după accidentarea gravă a Szidonia Lazsadi (foto) la Campionatele Naționale:

Schioară de la Corona Brașov, la un pas de TRAGEDIE!!! ACUZE la adresa organizatorilor Campionatelor Naționale!!!

Imediat, FRSB a oferit o primă reacție pe marginea subiectului prezentat: BRAȘOV. Reacția FRSB, după accidentul groaznic al Szidoniei Lazsadi, după care a dat și un comunicat: BRAȘOV. FRSB, comunicat legat de accidentarea gravă suferită de Szidonia Lazsadi la Naționalele de schi alpin.

Apoi, în calitate de consilier/director tehnic al secţiei de schi alpin de la Corona Braşov, reputatul antrenor Mihai Bâră a apărat interesele sportivilor „galben-albaștri”, relatând într-un material găzduit, de asemenea, de mytex.ro: Mihai Bâră a pus degetul pe rana sângerândă a schiului alpin din România!.

Ulterior, s-a aflat că FRSB vrea să-l dea în judecată pe Emilian Focşeneanu, antrenorul Coronei!, replica venind: Corona Braşov ÎL SUSŢINE pe antrenorul Emilian Focşeneanu, „arătat cu degetul” de FRSB!!!

Acum, Roxana Cojocea, președintele secției de schi alpin de la Corona Brașov, ne-a precizat în privința convocării la Comisia de Disciplină a FRSB: „M-a mirat faptul că cei de la FRSB au mers atât de departe, dar e dreptul lor și ne vom prezenta la comisie – unii prin intermediul avocaților, alții personal. Mihai Bâră a pregătit un punct de vedere amplu, a vorbit și cu un avocat, pentru că nu poate fi prezent, el fiind plecat din țară. Până la urmă, ce declarații au fost, chiar nu înțeleg?!… E o evidență că nu exista plasă de protecție la Azuga pe acea pârtie și pentru simplul fapt că am spus chestia asta și am tras un semnal de alarmă s-a considerat că am stricat imaginea FRSB și am fost chemați la comisii. Oare chiar trebuie să moară cineva pentru a se face ceva?!…”.

Din informațiile noastre, de acest caz au aflat și cei de la Federația Internațională de Schi (FIS).

De văzut ce se va (mai) întâmpla în continuare.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare