Sport

Corona Braşov, cenzură pe bani publici. Aşteptăm în continuare reacţia consilierilor locali

Corona Braşov, cenzură pe bani publici. „Specialiştii” lui Alexandru Dedu, aduşi să facă marketing la Braşov pe bani frumoşi, care nu au adus însă un leu în club şi se ocupă doar cu postări jenante pe Facebook, au trecut la un alt nivel.

Totul a atins cote de neimaginat pentru anul 2023. Supăraţi că fanii îşi spun punctul de vedere cu privire la preţurile aberante ale abonamentelor, oamenii lui Dedu au început cenzura şi şterg sau ascund mesajele în care braşovenii critică deciziile marelui şi unicului conducător.

De exemplu mesajul încercuit în foto a dispărut de pe pagina de Facebook Corona. Poate că problema va fi remediată ca prin minune, cine ştie…

Corona Braşov | MyTex.ro
Corona Braşov, cenzură pe bani publici. Aşteptăm în continuare reacţia consilierilor locali 10

Aşteptăm în continuare reacţia reacţia consilierilor locali sau a primarului Allen Coliban cu privire la ceea ce se întâmplă la Corona Braşov, club finanţat exclusiv din banii braşovenilor.

FOTO: descopera.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare