Sport

CORONA BRAȘOV. Ce revenire!!! / A fost transferată și o portăriță de mare perspectivă…

  • ugran.png
 

Conducerea CSM Corona a anunțat, astăzi, două noi achiziții la echipa de handbal feminin, care va juca în sezonul viitor în eșalonul secund, din cauza cazului cu încălcarea regulamentului internațional antidoping…

Extrema dreapta Ana Berbece (foto) a revenit la Corona Braşov, declarând: „Îmi este dor de handbal, dor de sala din Braşov şi de tot ce înseamnă handbalul pentru mine. Sunt fericită, vreau să joc şi să ajut echipa să revină acolo unde trebuie să fie şi sunt sigură că vom reuşi acest lucru. M-am pregătit foarte bine în această perioadă şi abia aştept să începem şi pregătirea cu echipa. Am încredere în lotul pe care o să îl avem şi convingerea că ne vom îndeplini obiectivul”.

Ana Berbece a fost componentă a echipei naţionale de senioare la Campionatul Mondial din Germania, în 2017. De asemenea, a participat cu loturile de tineret şi junioare la Olimpiada de Tineret – Tbilisi 2015 şi la Campionatul Mondial – Slovacia 2016. Are în palmares și o semifinală de Cupa EHF. Este medaliată cu bronz la senioare, cu Corona, iar la nivel de junioare are două titluri naţionale şi este de două ori vicecampioană naţională, în 2017 fiind desemnată cea mai bună extremă dreapta a turneului final de junioare 1. În carieră, Ana Berbece a jucat la Corona Braşov, Universitatea Cluj şi Dunărea Brăila.

Un alt transfer este portarul echipei naționale de tineret, Ioana Ugran (20 de ani -foto 2).

Ioana Ugran este campioană națională de junioare cu Olimpic Târgu Mureş şi are un loc 5 la Europenele de tineret de anul trecut. În sezonul 2019-2020 a activat în Divizia A pentru CSM Târgu-Mureș.

CITEȘTE ȘI: O nouă STRANIERĂ la Corona Brașov!

CORONA BRAȘOV. A venit o stranieră de valoare!

BRAȘOV. Încă un TRANSFER la Corona!

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button