Sport

CORONA BRAȘOV. Câți bani va câștiga Alexandru Dedu ca director la club?!…

  • dedu_11.jpg
 

Din informațiile noastre, Alexandru Dedu a bătut palma cu primarul USR Allen Coliban pentru a fi director la CSM Corona Brașov, în locul demisionarului Radu Miclăuș.

Așa cum am fost înștiințați, fostul președinte al FRH ar câștiga la clubul susținut din banii Primăriei câte 5.000 de euro pe lună, pe contract de activitate sportivă. Prin comparație, fostul șef avea un salariu de 6.500 de lei lunar…

De asemenea, s-ar pregăti înregimentarea la Corona Brașov a lui Lorand Balint, devenit cunoscut în orașul nostru cu celebra strategie pentru sport a Municipiului.

Anul trecut, el declara, pompos, în acest sens: „Vorbim despre o filosofie care își propune să avem cât mai mulți brașoveni activi din punct de vedere fizic și o schimbare de paradigmă, de la focusul pe elită și un model al piramidei, la un model care să aibă la bază educația fizică și care să reprezinte fundația pe care se construiește sportul brașovean, cu atenție la detalii când vine vorba despre implementarea proiectelor, să ținem cont de nevoile oamenilor și de realitățile lor. Este un efort pentru a scoate tinerii din casă și a-i face să fie activi”.

Alături de Dedu, de la FRH, ar mai sosi la CSM Corona Alexandru Jelescu, un funcționar care înregistra, printre altele, transferurile, și Nicoleta (Gusi) Alexandrescu.

CITEȘTE ȘI: CORONA BRAȘOV. Caruselul numirilor… Încă o sosire de la FRH!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button