Sport

CORONA BRAȘOV. Caruselul numirilor… Încă o sosire de la FRH!

  • carusel.png
 

Mulți oameni din sportul brașovean s-au arătat iritați de câți bani ar câștiga Alexandru Dedu la CSM Corona Brașov – CORONA BRAȘOV. Câți bani va câștiga Alexandru Dedu ca director la club?!…, 5.000 de euro pe lună, suportați de Primărie.

Din ce am (mai) aflat, Alexandru Dedu este la Brașov zilele acestea pentru a se întâlni cu primarul Allen Coliban pe tema Corona. Astăzi, Dedu se întâlnește cu șefii de secții de la clubul brașovean, pentru a afla date privitoare la activitatea acestora.

Alexandru Dedu ar fi însoțit de fostul handbalist Iulian Stamate, care ultima dată a lucrat în FRH, ca team-manager.

Potrivit surselor noastre, Iulian Stamate ar fi pus – în acte – director la CSM Corona Brașov, Dedu urmând a coordona întreaga parte sportivă a clubului susținut din bani publici. 

Unii, cârcotași, au vehiculat că Stamate ar fi susținut și de persoane cu influență și greutate din PNL pentru a fi „uns” director interimar la CSM Corona Brașov.

Așadar, mare parte din fosta conducere a FRH ar sosi în structura de conducere a Coronei, din nou brașovenii fiind ocoliți de factorul politic aflat „la butoane” pentru a ocupa funcții de răspundere.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button