Sport

CORONA BRAȘOV. Calificarea în optimile Cupei EHF se decide mâine. Reacții după meciul tur cu Pogon Baltica Szczecin

 

Corona Brașov a încheiat la egalitate, 24-24, prima manșă a confruntării cu Pogon Baltica Szczecin, din turul al treilea al Cupei EHF la handbal feminin, astfel că echipa calificată în optimile de finală se va decide la finalul returului, care va avea loc mâine, de la ora 16.00, tot în Polonia. 

Golurile Coronei au fost marcate de: Cartaș – 10, Pricopi – 4, Dincă și Zamfir – câte 3, Chiper – 2, Hotea și Rațiu – câte 1.

La finalul partidei din această seară, Dumitru Berbece, antrenorul secund al formației de la poalele Tâmpei, a comentat: „Ne-am făcut singuri viața grea. Am ratat din nou în situații de unu la unu cu portarul advers. În repriza a doua, Ani Mârcă ne-a ținut în joc și acum putem spera la o calificare. Pentru asta, duminică trebuie să avem o evoluție bună, să le anihilăm polonezelor jocul cu pivotul, extremele și interul dreapta. Pogon Szczecin este o echipă care poate pune probleme, dar dacă noi jucăm la valoarea pe care o avem, putem spera la calificare”.

Cea mai bună marcatoare a Coronei, Carmen Cartaș, a declarat: „A fost un meci disputat. Ne-am dorit să-l câștigăm, pentru a lua o opțiune importantă pentru calificare. Nu ne pierdem speranța și chiar dacă s-a terminat la egalitate, credem în continuare în șansa noastră. Echipa din Szczecin nu este una de neînvins, asta s-a văzut. În multe momente am fost peste ele, astfel că în al doilea meci putem obține calificarea pe care ne-o dorim. În mod sigur nu va fi ușor”.

În fine, Oana Bondar a comentat: „Îmi pare rău că nu am câștigat acest prim meci, victoria ne-a fost la îndemână. Într-un fel este bine că s-a terminat egal, întrucât acest rezultat ne păstrează mobilizate. Calificarea se joacă, șansele rămân 50-50, iar noi trebuie să ne adunăm și să dăm totul mâine pentru a obține victoria și pentru a accede în faza următoare”.

FOTO: Facebook ASC Corona Brasov Official 

CITEȘTE ȘI: 

CORONA BRAȘOV. Cupa EHF. Remiză în prima partidă cu Szczecin

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button