Sport

Corona Brașov – calificare dramatică în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor / Încă un pas

Corona Brașov a reușit, formidabil, să acceadă în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor la volei masculin, în ciuda înfrângerii suferite în fața elvețienilor de la Volley Schönenwerd, scor 2-3 (21-25, 23-25, 25-15, 38-36, 11-15).

Asta datorită victoriei Coronei din tur, scor 3-1 – Detalii, AICI.

Al 4-lea set al disputei de marți seară a fost realmente palpitant, întrucât oaspeții au avut 7 puncte avans. Brașovenii au oferit o remontada senzațională, câștigând cu 38-36, la a 8-a minge de set.

De la Corona Brașov, cel mai bun jucător a fost Ewoud Goummans, cu 27 de puncte realizate.

Corona Brașov – calificare dramatică

La finalul partidei de o mare încărcătură emoțională, Laurențiu Lică, antrenorul Coronei Brașov, a declarat: „În primele 2 seturi am rămas datori față de acești suporteri care au venit să ne susțină. Am avut reacție, am câștigat un set 4 incredibil și iată că suntem mai departe. Mai facem un pas în preliminariile Champions League”.

Adversara Coronei pentru accederea pe tabloul Ligii Campionilor se va alege dintre Olympiakos Pireu (Grecia) și CV Guaguas (Spania). Elenii au învins în tur cu 3-0 (25-21, 32-30, 25-23). Returul este programat a avea loc joi seară, în Spania.

Altfel, Corona Brașov va juca sâmbătă, de la ora 19.00, în Sala Sporturilor D. P. Colibași, împotriva lui SCM Zalău. Meciul contează pentru prima etapă din Liga Națională de volei masculin.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button