Sport

Corona Braşov, ca şi calificată în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor la volei masculin. Victorie clară în Bosnia

Corona Braşov, campioana României la volei masculin, a debutat în această seară în cea mai tare competiţie intercluburi din Europa, Champions League.

În Gradiska Arena, braşovenii au trecut lejer, scor 3-0 (25-20, 25-22, 25-15) de campioana Bosniei, Ok Radnik Bieljina.

Net superioară la toate capitolele, formaţia antrenată de Laurenţiu Lică s-a impus clar, fără probleme, singurele emoţii fiind pe finalul setului secund, caând tabela arătat 22-22. Au urmat însă trei puncte consecutive, cu care campionii României au „închis” manşa. Apoi, setul 3 nu a avut istoric.

Fiind doar primul meci oficial, Corona Braşov a avut momente mai modeste de joc, însă este evident că echipa are valoare şi se va lupta din nou pentru titlu în România, dar şi pentru o prezenţă cât mai lungă în Europa.

Din păcatem, Ştefan Lupu a părăsit terenul accidentat pe finalul primului set. Centrul Coornei şi al Naţionalei României a acuzat dureri la spate şi rămâne de văzut cât de gravă este problema medicală.

Manşa retur va avea loc miercurea viitoare, de la ora 20.00, la Sala Sporturilor „D. P. Colibaşi.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button