Sport

CORONA BRAȘOV. Burcea: „Până la 31 mai 2017 obișnuiți-vă cu mine aici ca antrenor”!!!

„Orice se poate întâmpla în timpul acesta, dar…”, a declarat președintele clubului, Emilian Cernica

 

A venit și punctul de vedere oficial al conducerii clubului Corona Brașov în legătură cu informațiile publicate de noi despre schimbările care se preconizează din vară pentru banca tehnică a echipei de handbal feminin.

Astăzi, președintele clubului, Emilian Cernica, șeful secției de handbal, Ioan Preda, și antrenorul Bogdan Burcea au organizat o conferință de presă în care au vorbit pe această temă.

„Din 4 noiembrie 2013 ați plimbat atâția antrenori pe la Brașov. Până la 31 mai 2017 obișnuiți-vă cu mine aici ca antrenor. Asta e rugămintea mea. Înaintea acestor meciuri importante pentru noi, cu Rapid și Brăila, nu este O.K. să apară astfel de articole. Să vină Laura Chiper și alte jucătoare să mă întrebe dacă părăsesc barca?! Așa cum am fost, am făcut unele performanțe pe care nu le poate lua nimeni. A fost doar o chestie pentru cancan”, a precizat Bogdan Burcea.

„Bogdan Burcea este antrenorul nostru. Orice se poate întâmpla în timpul acesta, dar este tehnicianul echipei până la 31 mai 2017, conform contractului în vigoare. Restul sunt speculații culese de la diverși. Bogdan Munteanu în ce calitate a vorbit?! De ce nu l-ați întrebat pe domnul Florescu și el a fost președinte la club cândva?! Informațiile veridice și oficiale sunt cele de la antrenor și de la conducerea clubului. În rest, fiecare poate să își dea cu părerea. Poate, vrem să îl aducem pe Ryde sau mai știu eu pe cine. Dar nu e cazul, avem antrenor care e sub contract. Dacă se va pune la un moment dat vreo problemă, se poate discuta. După tot ce a apărut, s-a reușit să se bulverseze, chiar dacă vorbim despre jucătoare profesioniste, atmosfera la echipă. Știm că sportivii sunt ciudați, că au afinități. Nu prea ne-a prins bine treaba asta. Nu știu care e scopul, e cancan, crește tirajul?”, a declarat Emilian Cernica.

Așteptăm, însă, să vedem ce se va întâmpla la finalul sezonului…

În aceeași conferință de presă s-a vorbit și despre negocierile purtate între conducerea clubului și Cristina Zamfir, jucătoare căreia îi expiră contractul la finalul acestui sezon

„Am discutat în câteva rânduri cu Cristina Zamfir. A fost deschisă. A fost totul O.K. și, teoretic, încă lucrurile sunt la fel. Și ea este încă sub contract cu noi, doar că nu am semnat o prelungire. Poate o semnăm mâine sau poate că nu o semnăm. Din partea noastră, s-a făcut absolut totul. Am ajuns la un numitor comun cu ea. Dacă ea dorește un contract la Buducnost sau mai știu eu unde… Până la urmă, ea este încă jucătoarea noastră, trebuie să câștigăm cu ea «bronzul» în Liga Națională. Apoi, poate o să o învingem pe CSM București la Brașov și avansăm în Cupa României. Ea trebuie să dea tot ce are mai bun. Normal că ne-o dorim în continuare. Discuții au fost, am ajuns la un numitor comun la un moment dat, acum mingea este la ea. Mai trebuie doar să semneze, dacă vrea. Nu am semnat atunci, pentru că am zis să mai stăm, că nu ne grăbește nimeni. Ce puteam să facem, să semnăm noi cu mâna ei? Nu ne interesează dacă negociază cu alte cluburi. E dreptul ei, e în ultimele luni de contract. Nu știu dacă se întâmplă acest lucru, probabil, dar sunt doar speculații. Ronaldo nu o să iasă la pensie de la Real Madrid”, a mai punctat Emilian Cernica.

„Au fost două runde de discuții cu Cristina Zamfir. A fost mai mult decât o negociere. Noi am acceptat toate condițiile puse de Cristina Zamfir. Am bătut palma, urma să se facă în scris contractul și să vină să semneze. Nu a venit încă. La o nouă discuție a zis că rămâne O.K. ce am discutat, dar că se mai gândește. Nu a zis că nu mai e de acord, a rămas în pronunțare. Pregătim deja și sezonul viitor, am avut discuții cu jucătoare care ar putea veni la Brașov. Se lucrează”, a punctat și Ioan Preda. 

CITEȘTE ȘI: 

CORONA BRAȘOV. Se anunță schimbări importante!!! Noi antrenori și jucătoare!!!

CORONA BRAȘOV. Buceschi sau Târcă. Pe cine preferați antrenor?!…

CORONA BRAȘOV. Bogdan Munteanu: „Burcea pleacă la finalul sezonului. Din câte știu, Zamfir nu va semna prelungirea. Dacă cei din conducere nu se mișcă repede, echipa e «pa»”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button