Sport

CORONA BRAȘOV. Burcea minte!!! Asta susține Bogdan Munteanu!

 

Ieri, într-o conferința de presă susținută de Bogdan Burcea, Emilian Cernica și Ioan Preda, antrenorul echipei de handbal feminin Corona Brașov a precizat că nu s-a pus în nici un moment problema să plece de la grupare la finele sezonului și ca va rămâne cel puțin până în 31 mai 2017, atunci când îi expiră contractul.

Totodată, despre fostul director sportiv al secției de handbal, Bogdan Munteanu (foto), cel care și-a exprimat un punct de vedere și a dezvăluit că antrenorul i-a transmis că va pleca în vară, s-a spus că nu ar fi trebuit să vorbească, întrucât nu mai face parte din conducerea secției.

Astăzi, Bogdan Munteanu a revenit cu un mesaj pentru www.mytex.ro: „Nu am vorbit urât despre Burcea, Preda sau Cernica. Nici despre Corona. Pe Bogdan Burcea l-am adus eu la Brașov, în noiembrie 2013. Personal mi-a transmis că pleacă la Craiova. Acesta este adevărul. Va pleca din vară. Eu sper să rămână Dumitru Berbece, indiferent pe ce post”.

De asemenea, Munteanu a prezentat și detalii despre negocierile purtate de club cu Cristina Zamfir: „Ea a fost de acord inițial cu contractul, dar clubul a pus-o să semneze după trei săptămâni. Contractul trebuia parafat atunci sau cel târziu a doua zi. În cele trei săptămâni, probabil au apărut alte probleme, alte oferte… Pe Zamfir eu am adus-o, împreună cu președintele de atunci, Sorin Târcă. Sper că actualii președinți vor reuși să o păstreze”. 

CITEȘTE ȘI: 

CORONA BRAȘOV. Burcea: „Până la 31 mai 2017 obișnuiți-vă cu mine aici ca antrenor”!!!

CORONA BRAȘOV. Bogdan Munteanu: „Burcea pleacă la finalul sezonului. Din câte știu, Zamfir nu va semna prelungirea. Dacă cei din conducere nu se mișcă repede, echipa e «pa»”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button