Sport

CORONA BRAȘOV. Bogdan Munteanu: „Burcea pleacă la finalul sezonului. Din câte știu, Zamfir nu va semna prelungirea. Dacă cei din conducere nu se mișcă repede, echipa e «pa»”

 

Informația că Bogdan Burcea va pleca la finalul sezonului de la Corona Brașov a fost confirmată de Bogdan Munteanu, fostul director sportiv al secției de handbal a clubului. Totodată, Munteanu a precizat că se așteaptă ca din vară echipa să scadă în valoare, în condițiile în care Cristina Zamfir nu își va prelungi contractul.

„Mi se pare că din vară echipa va scădea în valoare. Din câte știu, Cristina Zamfir nu va semna prelungirea contractului și va pleca. Nu vreau să contest conducerea clubului, nici pe cea a secției, dar nu poți să pierzi așa cel mai bun inter stânga din România. Le-am spus din luna ianuarie să semneze cât mai repede cu Zamfir. Apoi, decizia de a pleca din vară a fost luată de ceva vreme de Bogdan Burcea. L-am întrebat dacă va continua din vară și mi-a spus că nu, că pleacă la Craiova, pentru că are unele probleme personale. Și cei din conducere știau acest lucru. În perioada în care echipa mergea rău și avea evoluții modeste, i-am întrebat de ce este păstrat Burcea. Mi-au spus că va pleca la finalul sezonului. Am discutat cu ei despre doi antrenori, Carmen Amariei, Simona Gogârlă. Costică Buceschi era al treilea pe listă, pentru că este și antrenor la Națională și ar fi fost plecat destul de mult timp. Amariei ar fi venit cu Cristina Laslo și cu Laura Popa, iar Gogârlă cu Daniela Băbeanu. Acum nu știu cine mai este pe listă, dar cred că tehnicianul se va alege între Buceschi și Mariana Târcă. Oricum, dacă Emilian Cernica și Ioan Preda nu se mișcă repede, echipa aceasta este «pa». Pentru sezonul viitor, dacă se prelungește contractul cu Zamfir și se aduce un centru de valoare, ar fi o formație trăznet. Sper că nu se va distruge această echipă, dar conducerea trebuie să acționeze repede. Aștept cu interes să văd ce se va întâmpla, în special cu Cristina Zamfir”, ne-a declarat Bogdan Munteanu. 

CITEȘTE ȘI: 

CORONA BRAȘOV. Se anunță schimbări importante!!! Noi antrenori și jucătoare!!!

CORONA BRAȘOV. Buceschi sau Târcă. Pe cine preferați antrenor?!…

CORONA BRAȘOV. UPDATE. „E timpul pentru o schimbare. Mariana Târcă este soluția ideală”, a declarat Toro Tamas, membru AGA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare