Sport

CORONA BRAȘOV. Bogdan Burcea, despre meciul cu Rapid: „Trebuie să avem o atitudine profesionistă”

 

Handbalistele de la Corona vor primi mâine, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, vizita echipei Rapid București, în etapa a 11-a a Ligii Naționale la handbal feminin. 

În condițiile în care vor întâlni „lanterna roșie” a clasamentului, o formație care a pierdut nouă dintre cele 10 confruntări pe care le-a avut, în mod normal brașovencele nu vor avea nici o emoție în acest duel. Totuși, antrenorul Bogdan Burcea a comentat: „Dacă stăm să ne uităm la precedentele partide, cu excepția a trei jocuri, Rapid București a pus probleme. Este o echipă serioasă, cu jucătoare bune și care are pe bancă cel mai experimentat antrenor din Liga Națională. Important este să ne impunem jocul și să ne luăm toate măsurile pentru a bloca punctele forte ale rivalelor. Dacă vom reuși, în mod sigur vom obține un rezultat pozitiv. Trebuie să avem o atitudine profesionistă indiferent de numele adversarului și să luptăm pentru fiecare minge, pentru fiecare fază. ne dorim să avem prestații bune în aceste ultime trei etape ale turului, din care vrem să obținem nouă puncte”.

Despre confruntarea cu formația din Capitală, Marilena Neagu a opinat: „Nu contează că întâlnim formația de pe ultimul loc. Trebuie să facem pe teren ce am pregătit la antrenamente și să câștigăm acest meci”.

În fine, Ana Maria Mârcă a punctat: „Suntem obligate să tratăm foarte serios acest meci. Cel mai important este să ieșim sănătoase de pe teren și să obținem victoria. În momentul de față, Rapid nu este o echipă care să poată pune probleme la Brașov. Nu trebuie să le oferim șansa de a face acest lucru”.

„Ne conformăm deciziei”

Întrebat despre decizia de a se juca ambele partide cu Pogon Baltica Szczecin în Polonia, tehnicianul Bogdan Burcea a fost scurt: „Conducerea a spus tot ce trebuia. Noi ne conformăm acestei decizii, ne vom pregăti foarte bine și vom face totul pentru a ne califica”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare