Sport

CORONA BRAŞOV. Bogdan Burcea a prefaţat meciul tur cu Odense

 

Meciul tur al „dublei” Corona Braşov – Odense, din sferturile de finală ale Cupei EHF la handbal feminin, va avea loc duminică, la ora 17.00, în Danemarca.

Prefaţând „dubla” cu gruparea daneză, antrenorul Bogdan Burcea a comentat: „Am încercat să obţinem informaţii despre Odense, din păcate acestea sunt puţine. Nu am reuşit să urmărim decât un meci, cel cu Bergen, din optimile Cupei EHF. În ultimul timp, Odense este într-o revenire de formă. Au trei etape consecutive cu evoluţii excelente. Au reuşit trei victorii, una în meciul cu Midtjylland, echipa de pe primul loc. Se pare că s-a semnat un contract cu o bancă, a apărut stabilitatea financiară şi de aici şi rezultatele. Din ce am văzut, Odense este o echipă tare. Are o apărare excelentă şi un portar valoros. Apoi, pasează foarte bine, lucru specific echipelor daneze. Trebuie să ne luăm toate măsurile împotriva interului Line Haugsted. Aruncă bine de la distanţă şi trebuie să o blocăm. Mergem în Danemarca să facem un meci bun. Entuziast nu pot să fiu, mai ales că avem multe probleme medicale. Chiper şi Zamfir nu s-au antrenat după meciul cu Slobozia. Sper să fie O.K. Cartaş nu este complet refăcută, la fel şi Briscan. Cristina Zamfir este cea mai valoroasă jucătoare româncă din Liga Naţională, este greu să o putem înlocui. Chiar şi cu aceste probleme, am mare încredere în fete. Este o şansă să mergem într-o semifinală şi vom face tot ce putem pentru a ajunge acolo”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button